Coafura

Dodo Style va asteapta in salonul de coafura atat pentru intretinerea periodica a unui aspect ingrijit al parului – coafat, vopsit, tuns – cat si pentru coafuri de ocazii, gen cocuri, bucle, dar si pentru tratamente speciale.

Vopsirea parului se executa cu produsele Vitality’s, Wella si Goldwell.

Vopseaua de par Vitality’s reface structura parului dupa 5 vopsiri.

Vopseaua de par Wella – Wella Koleston si Wella Illumina Color-   este cea mai noua inovatie a gamei profesionale Wella , oferind protectie superioara parului in conditiile acoperirii pana la 100% a firelor albe de par.

Gama Goldwell Elumen este o tehnologie inovativa ce confera cea mai buna protectie parului, fara oxidant si amoniac, pentru stralucire extraordinara si culoare vibranta ce dureaza.

Preturi servicii:

  • Vopsit cu Vitality’s , cu spalat, tratament, tuns si coafat: 100 lei pentru par scurt si 120-130 lei pentru par lung
  • Vopsit cu gama Wella – Wella Koleston si Wella Illumina Color-  , cu spalat, tratament, tuns si coafat: 100 lei pentru par scurt si 135-150 lei pentru par lung
  • Coafuri de ocazii: cocuri, bucle, etc : de la 60 de lei

Tratamente pentru par in saloanele noastre din Timisoara:

Tratament cu keratina braziliana pentru hidratare si indreptarea parului!

Olaplex – tratament adjuvant in timpul colorarii/decolorarii parului, pentru a nu compromite integritatea firului de par. Ingredientii ce alcatuiesc tratamentul Olaplex refac legaturile rupte din structura firului de par in timpul si dupa serviciile chimice, facand parul mai puternic ca inainte!

Goldwell BONDPRO – protejeaza si intareste firul de par in timpul vopsirii; reface legaturile puternic agresate in interiorul firului de par in timpul si dupa serviciile de colorare, facandu-l mai rezistent.

              Ne gasesti si in Ghidul Nuntii: Dodo Style Timisoara