Cosmetica si Epilare definitiva

Salonul de cosmetica Dodo Style va asteapta cu o gama completa de servicii de infrumusetare si ingrijire, de la epilat pana la tratamente cosmetice complexe.

Tratamentele se efectueaza cu produse din gama Germaine de CapucciniIlcsi si Mary Cohr.  Toate gamele de produse sunt create exclusiv cu ingrediente naturale si organice atent selectate.

Germaine de Capuccini propune o formula de produse cosmetice bazate pe extracte naturale, cu texturi sofisticate si arome pariziene create de fondatoarea companiei, Carmen Vidal si dedicate exclusiv esteticienilor profesionisti.

Produsele cosmetice profesionale Ilcsi sunt organice , produse din fucte, legume, plante medicinale și ape de izvor proaspete, provenite exclusiv din culturi cu certificare bio și oferind astfel tenului, în loc de diverse extracte, o bogăție de ingrediente active culese direct din natură, adresandu-se astfel celor ce preferă o ingrijire naturală a tenului, nici unul din produsele Ilcsi necontinand extracte de origine animală.

Tratamente cu Mary Cohr – singurul brand de pe piata care introduce esenta vitala in tratamentul facial, care activeaza toate functiile celulelor in profunzime. Singura gama profesionala de Aromoterapie, ce foloseste formule exclusive si patentate, foarte concentrate in Uleiuri Esentiale, fara conservanti, fara paraben, fara filtre chimice. Un concept nou, ce aduce Tehnologie, Stare de Bine, 100% Natural. Cuprinde linii complete de tratament ce pot fi personalizate pentru fiecare client si produse de ingrijire la domiciliu cu rezultate spectaculoase.

Preturi servicii:

 • Tratament cu Germaine de Capuccini : 75-85 lei
 • Tratament cu Ilcsi : 85-130 lei
 • Tratament cu Mary Cohr : 150-180 lei

EPILAREA CU LASER DIODA

Noul serviciu de epilare definitive, cu laser diode, foloseste cea mai avansata tehnologie din Europa, fiind in acest moment cea mai buna solutie pentru a indeparta firele de par nedorite din orice zona a corpului, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Echipamentul utilizat in procedurile de epilare, a fost special conceput pentru a oferi noi avantaje si rezultate obtinute in mai putin timp, dar de mai lunga durata.

Ce este laserul dioda?

Laser-ul este prescurtarea tehnologiei numite “Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation” in traducere, fiind vorba despre amplificarea luminoasa prin emisie de radiatii stimulate. Mai simplu fie spus, laserul utilizat pe zonele dorite ale pielii, trece prin straturile acesteia si este absorbit de melanina din radacina parului, ducand atat la indepatarea firului de par, cat si la distrugerea radacinii acestuia.

Care sunt avantajele epilarii cu laser dioda?

 • Este la fel de eficient indiferent de culoarea pielii sau grosimea firului de par
 • Rezultate obtinute sunt de lunga durata
 • Nu este dureros
 • Rezultatele sunt obtinute in mai putine sedinte comparativ cu tehnologii de generatii anterioare precum epilarea IPL/SPL
 • Nu apar iritatii precum cele dupa epilarea cu lama sau ceara
 • Pielea chiar devine mai fina si mai luminoasa
 • Este la fel de eficient atat pe buza superioara, cat si pe picioare, atat pe pielea deschisa la culoare, cat si pe pielea bronzata
 • Vei uita de procedurile clasice dese si extrem de dureroase, in special in zonele sensibile ale pielii

Utilizand cea mai avansata tehnologie atestata la nivel european, Diode Laser este destul de puternic pentru a reduce semnificativ perioada destinata procedurilor de epilare, oferind aceleasi rezultate de durata, intr-un timp mult mai scurt. De exemplu, timpul alocat intre sedintele pentru epilarea din zona sensibila a fetei este redus de la 1-2 luni (in cazul altor aparate), la 2-3 saptamani cu Diode Laser.

Diode Laser este delicat cu pielea, asigurand maxim confort si siguranta pentru sanatatea acesteia. In plus, este delicat cu orice tip de piele, indiferent de nuanta acesteia, motiv pentru care poate fi folosit cu usurinta chiar si vara, pe o piele bronzata.

Cum te pregatesti inainte de prima sedinta?

Inainte de a incepe procesul de epilare definitiva cu laser dioda specialistii recomanda evitarea epilarii clasice prin smulgere. Este important ca parul din zona dorita sa ajunga la maturitate si densitate maxima. Aceasta perioada poate varia in functie de fiecare persoana, timp in care pilozitatea vizibila va fi indepartata cu un aparat de ras.

De cate sedinte este nevoie?

Numarul acestora poate varia, insa cifra este doar orientativa in conditiile in care specialistul este singurul in masura sa ofere informatii clare, tinand cont de mai multi factori precum ritmul de crestere a firului de par, de grosimea acestuia, de densitatea sau rezistenta radacinii.

Este eficient laserul in cazul firele de par crescute sub piele?

Nu doar ca este recomandata, insa aceasta tehnologie este chiar unica ce ofera o solutie concreta pentru persoanele cu acest tip de problema. Pentru ca firele de sub piele sunt aproape imposibil de disciplinat, majoritatea femeilor aleg sa le scoata prin aplicarea presunii in zona in care se afla acestea, ducand la iritatii si semne inestetice in special pe picioare (uneori chiar si in alte zone).

Ce faci cu parul crescut intre sedinte?

Este absolut normal ca parul sa nu fie indepartat dupa una, doua sau trei sedinte (numarul acestora depinde de factorii mentionati anterior). Asadar, ce vei face in privinta firelor vizibile, in perioda dintre sedinte? Ei bine, acestea nu trebuie indepartate prin smulgere (penseta, ceara, aparat de epilat), ci doar cu lama sau foarfeca.

Exista riscuri in utilizarea laserului?

NU. Tehnologia cu laser nu este deloc o noutate in domeniul medicinei, fiind utilizata cu succes de peste cateva decenii, in diferite ramuri ale acesteia.

              Ne gasesti si in Ghidul Nuntii: Dodo Style Timisoara