Machiaje semipermanente. Stergere tatuaje

Machiaje semipermanente

Machiajul semipermanent a devenit aliatul de incredere a numeroase femei din Romania si din lume si a ajuns usor, usor, sa faca parte din ritualul de infrumusetare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent au ca principal scop acela de a pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale, de a crea armonie in arhitectura chipului, de a corecta subtil mici imperfectiuni si de a pune in lumina calitatile unice ale fiecarui chip. Pe langa estetica, durata lunga de viata a acestuia este un alt motiv pentru care poti opta pentru aceasta procedura de infrumusetare.

Cum realizam machiajul semipermanent?

Tehnica de reconstructie a sprancenelor „fir cu fir” este cel mai pretentios tip de machiaj semipermanent, presupunand implantarea culorii in piele sub forma unor fire de par, astfel incat sa se creeze iluzia optica a unor sprancene mai dese si, dupa caz, redefinirea, corectia lor.

Tehnica softpowder (pudrat) este un joc al culorilor, deoarece este un machiaj cu ajutorul caruia se realizeaza micropigmentarea sprancenei in degradeuri subtile al mai multor nuante. Astfel se urmareste sa se creeze aspectul de spranceana machiata (cel asemanator cu aplicarea fardului de sprancene), creand totodata forma ideala si obtinand in cele din urma un aspect natural, perfect armonios cu intreg chipul.

Tehnica microblading presupune desenarea sprancenelor fir cu fir, firele de par desenate putand fi chiar mai subtiri decat cele naturale, astfel incat rezultatul sa fie unul natural, fidel si estetic.Ca si procedura, se introduce pigment in stratul superior al dermului, printr-o lama foarte fina, atasata la un « stilou ». Prin aceasta metoda se pot monta in spranceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale si uneori rezultatul poate fi confundat cu o spranceana absolut naturala.

 

Stergere, indepartare tatuaje

Helium este un sistem de lumina pulsanta de noua generatie Q Switched Nd YAG, proiectat pentru indepartarea tatuajelor si a leziunilor pigmentale profunde. Principala caracteristica a tehnologiei Q-switched consta in faptul ca poate emite pulsatii foarte puternice intr-un timp foarte scurt (cateva nanosecunde), obtinandu-se astfel rezultate extraordinare, procedura fiind lipsita de durere.

Cum este indepartat tatuajul cu ajutorul luminii pulsante ?

Culorile utilizate in procesul de tatuare sunt diferite fata de culoarea naturala a pielii. Vopselurile utilizate creaza imaginea de sub piele care formeaza tatuajul. Tratamentul cu laser afecteaza tocmai aceste vopseluri. Procedura consta in absorbtia de catre vopsea a energiei luminii pulsante, care trece prin piele, iar in urma acestei absorbtii rezulta caldura. Aceasta caldura cauzeaza fragmentarea particulelor de pigment in particule mai mici. Odata cu fragmentarea particulelor de pigment se va observa atenuarea tatuajului. Cu timpul, particulele fragmentate de pigment vor fi eliminate de catre corp.

              Ne gasesti si in Ghidul Nuntii: Dodo Style Timisoara