Remodelare corporala

REMODELARE CORPORALA PRIN CRIOLIPOLIZA SI VELASHAPE 3

Criolipoliza este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate.

Aparatul de criolipoliza  utilizat în salonul nostru este printre putinele aparate   care racesc  stratul adipos  pana la  -18 grade Celsius, intr-un timp foarte scurt, reducand durerea simtita in timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la – 5 grade in 10 minute!

VelaShape III – cel mai puternic echipament medical de reconturare corporala si de tratare a celulitei

VelaShape III este solutia non-chirurgicala ideala de slabire circumferentiala si de tratare a zonelor cu celulita. Este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Echipamentul de remodelare corporala VelaShape III reprezinta combinarea sinergetica a energiilor:

  •  Lumina infrarosu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime
  •  Radio frecventa Bi-polara (RF) care incalzeste tesului pana la 15 mm adancime
  •  Vacuum care asigura livrarea precisa a energiei
  •  Masajul cu role mecanice care tonifiaza

Mecanismul de actiune a echipamentului VelaShape III

VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.

Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

              Ne gasesti si in Ghidul Nuntii: Dodo Style Timisoara