Tratamente faciale LPG

100% natural

Este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii 100% naturala, non-invaziva, non-agresiva, care activeaza natural metabolismul celular, lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii relaxate, in timp ce respecti complet ecologia pielii si a corpului.

Un adevarat fitness pentru piele, endermologia faciala da un impuls sintezei naturale a substantelor esentiale tinere.

  • piele mai ferma cu pana la 70%
  • netezire riduri cu pana la 87%
  • elastina pentru mai multa suplete +46%
  • acid hialuronic pentru mai mult volum si hidratare +80%

LPG Alliance

LPG CELLU M6 ALLIANCE

Este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii 100% naturala, non-invaziva, non-agresiva, care activeaza natural metabolismul celular, lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii relaxate, in timp ce respecta complet ecologia pielii si a corpului.

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea. Specialiștii LPG au explicat si demonstrat actiunea spectaculoasa a noii tehnologii LPG, ce ajuta sa elimine pana la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu pana la 67% si oferă cu 71% mai multa fermitate pielii. Rezultatele vizibile se vad inca din a treia sedinta.

Pentru prima data, doua tehnologii au fost combinate pentru rezultate fara precedent si un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slabire si anti-imbatranire.

O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizata si flapsul motorizat, alaturi de o aspiratie secventiala sincronizata, ofera o noua si automata mobilizare a tesutului:

Elimina grasimea localizata;
Produce colagen natural, elastina si acid hialuronic
Pielea devine mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala diminuat
Pentru prima data in istoria LPG, capatul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspiratia secventiala, rola motorizata si clapa motorizata lucreaza impreuna pentru a stimula si mobiliza tesutul in adancime, in toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai placut si mai eficient.

Datorita noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitata de calitatea tesutului. Stimularea se adapteaza cu precizie fiecarei identitati individuale a pielii.

Listă prețuri tratamente

LPG – Tratament facial

Față (30 minute) – 130 lei

LPG – Corporal

1 ședință (40 minute) – 180 lei
6 ședințe – 900 lei
12 ședințe – 1600 lei
20 ȘEDINȚE – 2500 LEI
24 ȘEDINȚE – 3000 LEI
COSTUM – 150 LEI

LPG – Medical

40 minute – 200 lei