răsfățul vostru absolut

Serviciile noastre

calea către un ten strălucitor!

Tratamente faciale

Fie că vorbim de tehnici manuale sau de terapii executate cu ajutorul aparatelor, cosmetica facială a secolului XXI beneficiază de cele mai noi descoperiri în domeniul tehnologiilor sau al substanțelor active din produsele dermato-cosmetice. Indiferent ce îți dorești pentru chipul tău, specialiștii din cadrul departamentului de cosmetică facială ai DODO Style Academy sunt alături de tine.

Cosmetică

Cosmetica este arta și practica îngrijirii, păstrării și înfrumusețării. Aceasta este un termen care defineşte îngrijirea, menținerea și înfrumusețarea corpului uman, precum și întârzierea apariției semnelor bătrâneții.

Coafură

Podoaba capilară este accesoriul cel mai de preţ al unei femei. Noi ştim că, pentru tine, aspectul părului este foarte important, de aceea îţi suntem alături indiferent de tipul de coafură, culoare sau tunsoare dorești să adopți.

Frizerie

Fie că vrei să îl tundem radical, să îl vopsim într-o culoare cu totul şi cu totul deosebită sau să îl coafăm pentru evenimentele importante din viaţa ta, îţi venim în ajutor cu sfaturi şi produse profesionale dedicate fiecărui tip de păr în parte, pentru ca tu să te bucuri de el şi de frumuseţea lui.

Manichiură clasică

Manichiura reprezintă răsfăţul suprem pentru mâinile tale. Pentru ca aspectul lor să fie unul ireproşabil, poţi opta pentru o manichiură clasică ce se va potrivi la orice ținută.

Pedichiură clasică

Cum o femeie trebuie să fie mereu pregătită, chiar și să treacă direct de la ținuta office, cu pantof închis, la cea de cocktail cu sandale, pedichiura se impune! Indiferent de sezon, pedichiura și îngrijirea picioarelor este o acțiune foarte importantă pentru fiecare dintre noi.

Detaliile fac diferența!

Manichiură premium

Manichiură cu gel
Ojă semipermanentă
Tipsuri
Construcție

Makeup

Vopsire

Tratamente corporale

La DODO Style Academy, departamentul de tratamente corporale este gândit pe baza conceptului de relaxare și tratament. Pentru sănătatea și starea ta de bine, tratamente corporale sunt esențiale. Dar atunci când răsfățul se îmbină cu experiența profesională, când tratamentele sunt personalizate și implementate cu cele mai noi tehnologii din domeniu, rezultatele nu se lasă prea mult așteptate.

Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament non-invaziv și nedureros ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului și fibrele de colagen sunt protejate.
Încearcă și tu acest tratament revoluționar!